Barátság mozi

Székesfehérvár, III. Béla király tér 1. • www.baratsagmozi.hu • Tel.: 22/313-175
Belépő: 900 Ft
Jegyelővétel: hétköznapokon 9-15 óra között, valamint a vetítések ideje alatt.


 

 

Tisztelt Nézőink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a mozi műsorát új honlapunkon érhetik el.

baratsagmozi.hu »

 

 Légkondicionált, 60 fős terem
5.1 Dolby Digital hangrendszer
1,25 m × 4,25 m-es vetítővászon

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk.

A Barátság mozi a Fejér Megyei Művelődési Központ, a Magyar Nemzeti Filmalap és az NKA anyagi támogatásával, valamint a hozzánk járó filmbarátok hűséges mozilátogatásával működik/het.

Amennyiben szeretne a mozi műsoráról e-mailben értesülni, küldjön levelet a mozi címére: baratsagmozi@fejermmk.hu. Az e-mail tárgya: moziműsor.

 


Vélemények a moziról

A Barátság mozi a város egyetlen hagyományos filmszínháza, és szeretnénk, ha az idejáró közönség elégedett lenne a mozival. A nézők elégedettségének, valamint szokásainak méréséhez kérdőívet használtunk, amit a mozi bejáratánál helyeztünk el, és tavaly szeptembertől idén januárig bárki kitölthette. Az öt hónap alatt összesen 138 fő néző töltötte ki a kérdőívet.

 
Kapcsolódó anyagok:


2011. szeptember

 

A Zene Világnapja alkalmából:

Szept. 29-okt. 1., csütörtök-szombat 18 óra, okt. 3., hétfő 20 óra

Piaf
  magyarul beszélő francia-angol-cseh filmdráma
Rendező: Olivier Dahan
Szereplők: Marion Cotillard, Sylvie Testud, Pascal Greggory
Forgalmazó: Budapest Film

Edith Piaf a sanzon királynője volt. Kevesen tudják, milyen személyes dráma húzódott meg a csillogás hátterében. A szülei alkoholisták voltak, a nagyanyja nevelte a kislányt. Az egyik bordélyházban nőtt fel, és az utcán énekelt és koldult, hogy éhen ne haljon. Az egyik párizsi varieté igazgatója figyelt fel a törékeny teremtésre és megnyitotta előtte a színpadra vezető utat. Néhány év leforgása alatt az egész világ Piaf lábai előtt hevert. Boldogsága mégsem lehetett teljes...

 

Szept. 29-okt. 1., csütörtök-szombat 20 óra, okt. 3., hétfő 18 óra

A látogató
  feliratos amerikai filmdráma
Rendező: Thomas McCarthy
Szereplők: Richard Jenkins, Haaz Sleiman, Danai Jekesai Gurira, Hiam Abbass
Forgalmazó: Odeon

A látogatóWalter Vale magányos egyetemi tanár. Munkája már rég nem hozza lázba, az írástól is elfordult. Szürke hétköznapjai azonban egy csapásra megváltoznak, mikor egy konferencia kapcsán New Yorkba utazik, és az ottani apartmanjában egy fiatal párt talál, akik illegálisan tartózkodnak az országban. Walter szíve megesik rajtuk. A tartózkodásért cserébe Tarek felajánlja Walternek, hogy megtanítja játszani az afrikai dobon. A közös zenélésből hamarosan őszinte barátság szövődik...

 

2011. október

 

Országos premier!

Okt. 6-8., csütörtök-szombat 18 óra, okt. 10-11., hétfő-kedd 20 óra

Néma csönd
  feliratos német filmdráma
Rendező: Baran bo Odar
Szereplők: Ulrich Thomsen, Wotan Wilke Möhring, Katrin Saß, Burghart Klaußner
Forgalmazó: Mozinet

Das letzte SchweigenKét fiatal lányt erőszakolnak és gyilkolnak meg ugyanolyan körülmények között 23 év különbséggel. Az első eset 1986-ban, a második 2009-ben történt. Az első nyomozást Krischan vezette, de nem sikerült kézre kerítenie a tettest. 2009-re már nyugdíjba vonult, de ez sem gátolja őt abban, hogy segítsen a gyilkos megtalálásában, mert szerinte a két ügy összefügg. Krischan megszállottságában társra lel a középkorú, megözvegyült Davidben, aki a hivatalos nyomozást folytatja.

 

Okt. 6-8., csütörtök-szombat 20 óra, okt. 10-11., hétfő-kedd 18 óra

Ne engedj el!
  feliratos angol-amerikai filmdráma
Rendező: Mark Romanek
Szereplők: Carey Mulligan, Keira Knightley, Andrew Garfield, Charlotte Rampling
Forgalmazó: Budapest Film

Never Let Me GoKathy, Tommy és Ruth gyerekkorukat Hailshamben, egy angol bentlakásos iskolában töltötték. Itt a gyerekeket óvták a külvilágtól, és arra tanították őket, hogy különlegesnek számítanak. Ám a látszólagos idill mögött a jövőjüket érintő sötét titokra bukkannak. Amint elhagyják az iskolát, és egyre közelebb kerülnek elkerülhetetlen végzetükhöz, mely felnőttként vár rájuk, barátságukat olyan kínzó érzelmek árnyékolják be, mint a szerelem, a féltékenység és az árulás.

 

Okt. 13-15., csütörtök-szombat 18 óra, okt. 17-18., hétfő-kedd 20 óra

Egy jobb világ
  feliratos dán-svéd filmdráma
Rendező: Susanne Bier
Szereplők: Mikael Persbrandt, Trine Dyrholm, Ulrich Thomsen, William Johnk Juels Nielsen
Forgalmazó: Cirko Film

A történet két szálon fut: az afrikai mene­kült­tá­bor­ban önkénteskedő orvos, Anton és családja, valamint a feleségét éppen elvesztett Claus és kisfia, Christian áll a cselekmény fókuszában. A két család sorsa kereszteződik, amikor fiaik barátságot kötnek. A kiskamaszokra jellemző magányosság, morális gyengeség és bánat azonban rossz irányba tereli a barátságot. Susanne Bier legújabb filmje az idilli élet szétfoszlását, valamint a megbékélés, illetve a bosszúállás közti döntés súlyát mutatja be.

 

Okt. 13-15., csütörtök-szombat 20 óra, okt. 17-18., hétfő-kedd 18 óra

Élve eltemetve
  feliratos spanyol-amerikai-francia filmdráma
Rendező: Rodrigo Cortés
Szereplők: Ryan Reynolds, José Luis García Pérez, Robert Paterson, Stephen Tobolowsky
Forgalmazó: Budapest Film

BuriedPaul Conroy az Irakban állomásozó amerikai hadsereg beszállítójának egyik kamionsofőrje, akit iraki fegyveresek foglyul ejtenek, majd élve eltemetnek. Egy koporsóban tér magához, ahol egy öngyújtó és mobiltelefon van mellette. Hogy hogyan és miért került oda, csak emléktöredékei segítségével tudja kideríteni, ám a vissza­szám­lálás már megkezdődött - csakhogy a homok­szemcsék pergése helyett az éltető oxigén fogyása a mérője: néhány órája van csak, hogy megszerezze az 5 millió dolláros váltságdíjat.

 

Okt. 20-22., csütörtök-szombat 18 óra, okt. 24-25., hétfő-kedd 20 óra

A vizsga
  magyar filmdráma
Rendező: Bergendy Péter
Szereplők: Kulka János, Nagy Zsolt, Hámori Gabriella, Scherer Péter
Forgalmazó: Vertigo Média Kft.

A vizsgaA hidegháború talán leghidegebb évében, 1958 őszén választások előtt áll az ország. A soro­zatos megtorlások és a szovjet jelenlét ellenére ingatag az új kormány helyzete. Ebben a fe­nye­gető, titkokkal és árulásokkal terhes idő­szak­ban kezdődik A VIZSGA. A történet helyszíne egy konspirált lakás, ahol a fiatal Jung András lakik. Jung egyetlen hivatalos kapcsolata Markó Pál, a PNYF egyik vezető beosztású tisztje. A film erről a két férfiról szól, és egy nőről, aki mindössze 12 óra alatt a feje tetejére állítja az életüket.

 

Okt. 20-22., csütörtök-szombat 20 óra, okt. 24-25., hétfő-kedd 18 óra

Srác a biciklivel
  feliratos belga-francia-olasz filmdráma
Rendező: Jean-Pierre Dardenne, Luc Dardenne
Szereplők: Thomas Doret, Cécile De France, Egon Di Mateo, Jérémie Renier
Forgalmazó: Mozinet

Le gamin au véloA 11 éves Cyril Catoul igazi rossz gyerek: makacs, agresszív és felelőtlen. Apja - meg­elé­gel­ve eddigi életét - a fiút gyermekotthonba dugja, és egy másik városba költözik. Cyrilnek most csak egy terve van: kerékpárra ül, hogy megtalálja az apját, mert nem hajlandó elfogadni a tényt, hogy magára hagyták - makacsul ragaszkodik ahhoz a forgatókönyvhöz, hogy félreértésről van szó. Véletlenül ismerkedik meg a fodrász Samanthával, és a nő bele­egyezik, hogy a fiú hétvégenként vele legyen.

 

Országos premier!

Okt. 27-29., csütörtök-szombat 18 óra, okt. 31., hétfő 20 óra

Isztambul
  magyar-török-angol játékfilm
Rendező: Török Ferenc
Szereplők: Johanna ter Steege, Padraic Delaney, Lukáts Andor, Tenki Réka
Forgalmazó: Mozinet

Az ötvenöt éves Katalin idegileg teljesen összeomlik, miután férje, János elhagyja huszonnyolc éves tanítványáért. Véletlenek sokaságának eredményeképpen Isztambulban köt ki, ahol új életet kezd, és rájön, hogy van élet a válás után. Kamasz fia lázadó hősként ered menekülő édesanyja nyomába: a fiú váratlan érkezése azonban felkavarja anyja háborgó indulatait. A zavarodott helyzetben az anya nem ismeri fel saját fiát, mintha csak végleg el akarná törölni előző életét.   

 

Okt. 27-29., csütörtök-szombat 18 óra, okt. 31., hétfő 20 óra

Őrült, dilis, szerelem
  magyarul beszélő amerikai romantikus vígjáték
Rendező: John Requa, Glenn Ficarra
Szereplők: Steve Carell, Julianne Moore, Ryan Gosling, Kevin Bacon, Maria Tomei
Forgalmazó: InterCom

Cal Weaver már mindent megkapott az élettől, amit akarhat. Jó munka, szép ház, aranyos gyerekek - méghozzá egykori gimis szerelme oldalán. Amikor azonban kiderül, hogy a felesége megcsalja, és válni akar, hirtelen minden átalakul. A szabad estéit egy környékbeli bárban tölti, ahol találkozik a nagydumájú Jacobbal, aki bevezeti az új élet rejtelmeibe. De szegény Cal évtizedekkel ezelőtt leszokott a flörtölésről, és túl sok mindent kéne most egyszerre megtanulnia.

 

Okt. 27-29., csütörtök-szombat 20 óra, okt. 31., hétfő 18 óra

Az igazság ára
  feliratos amerikai dráma
Rendező: Brad Furman
Szereplők: Matthew McConaughey, Marisa Tomei, Ryan Phillippe, John Leguizamo
Forgalmazó: Pro Video Film & Distribution Kft.

Mick Haller, a dörzsölt, karizmatikus ügyvéd eddig javarészt piti bűnözők védelmét látta el, ám most úgy érzi, megfogta az isten lábát: egy gazdag Beverly Hills-i playboy ügyét bízzák rá, akit emberölési kísérlettel vádolnak. Az ügyvéd azt hiszi, könnyű dolga lesz, ám a rengeteg pénzzel kecsegtető eset, amely pofonegyszerűnek ígérkezik, hamarosan halálos játszmává alakul át. Hallernek nemcsak egy hozzá hasonlóan mesteri manipulátorral, de saját lelkiismeretével is meg kell küzdenie.

 
Jelmagyarázat:


Korábbi műsoraink:Aktuális moziműsor

Programok

Jól értem a gyerekemet?

2018. február 27. (kedd) 18:00

Művészetek Háza, színházterem

Belső alkímia meditáció

2018. március 5. (hétfő) 17:30

Művészetek Háza, Lila terem

További programok »

 

 

Barátság mozi

 

Kiállítások 2016

 

Kreatív panel barokk