Barátság mozi

Székesfehérvár, III. Béla király tér 1. • www.baratsagmozi.hu • Tel.: 22/313-175
Belépő: 900 Ft
Jegyelővétel: hétköznapokon 9-15 óra között, valamint a vetítések ideje alatt.


 

 

Tisztelt Nézőink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a mozi műsorát új honlapunkon érhetik el.

baratsagmozi.hu »

 

 Légkondicionált, 60 fős terem
5.1 Dolby Digital hangrendszer
1,25 m × 4,25 m-es vetítővászon

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk.

A Barátság mozi a Fejér Megyei Művelődési Központ, a Magyar Nemzeti Filmalap és az NKA anyagi támogatásával, valamint a hozzánk járó filmbarátok hűséges mozilátogatásával működik/het.

Amennyiben szeretne a mozi műsoráról e-mailben értesülni, küldjön levelet a mozi címére: baratsagmozi@fejermmk.hu. Az e-mail tárgya: moziműsor.

 


Vélemények a moziról

A Barátság mozi a város egyetlen hagyományos filmszínháza, és szeretnénk, ha az idejáró közönség elégedett lenne a mozival. A nézők elégedettségének, valamint szokásainak méréséhez kérdőívet használtunk, amit a mozi bejáratánál helyeztünk el, és tavaly szeptembertől idén januárig bárki kitölthette. Az öt hónap alatt összesen 138 fő néző töltötte ki a kérdőívet.

 
Kapcsolódó anyagok:


2011. szeptember

 

Szept. 1-3., csütörtök-szombat 18 óra, szept. 5-6., hétfő-kedd 20 óra

Iszka utazása
  magyar filmdráma
Rendező: Bollók Csaba
Szereplők: Varga Mária, Marian Ursache, Varga Rózsika, Marius Bodochi
Forgalmazó: Hungarotop

Iszka utazásaA tizenkét éves Iszka iskola helyett az utcán éli életét egy kelet-európai bányászvárosban. Vasat gyűjt, kéreget, "sok kicsi pénzzel" támogatja a szüleit. A pénzből azonban pálinka kerül az asztalra, és Iszka a kartinba jár kéregetni. A rendszeres verések elől elszökik otthonról, az utcáról egy árvaházba, végül egy újabb csavargás során emberkereskedők kezébe kerül, akik egy kikötőbe viszik, és eladják. A filmben utcagyerekek játsszák a saját életükkel sokban megegyező történetet.

 

Szept. 1-3., csütörtök-szombat 20 óra, szept. 5-6., hétfő-kedd 18 óra

Mosás, vágás, ámítás
  feliratos francia romantikus vígjáték
Rendező: Pierre Salvadori
Szereplők: Audrey Tautou, Nathalie Baye, Sami Bouajila, Stéphanie Lagarde
Forgalmazó: Szuez Film Kft.

Mosás, vágás, ámításA harminc körüli Emilie egy fodrászszalont vezet, ahol vendégei és barátai számára a frizura­ké­szí­tésen kívül mindig végtelen számú magánéleti jótanáccsal és ötlettel szolgál. Az egyetlen ember, akin régóta képtelen segíteni, az édes­anyja, Maddy, akiben megszűnt az élni akarás vágya, mióta férje elhagyta. Végül neki is kitalál valamit, ami fellelkesíti a még mindig gyönyörű, de már régóta magányos asszonyt... Egy titkos hódolót "kreál" számára, akinek nevé­ben romantikus leveleket küldözget Maddynek.

 

Szept. 8-10., csütörtök-szombat 18 óra, szept. 12-13., hétfő-kedd 20 óra

Férfit látok álmaidban
  feliratos amerikai-spanyol romantikus vígjáték
Rendező: Woody Allen
Szereplők: Gemma Jones, Sir Anthony Hopkins, Naomi Watts, Josh Brolin, Antonio Banderas
Forgalmazó: Budapest Film

Férfit látok álmaidbanA film két házaspár, Alfie és Helena, valamint lányuk, Sally és férje, Roy történetét meséli el, amint szenvedélyeik, vágyaik és félelmeik örvénye beszippantja és bajba sodorja őket, és mind a négyen elveszítik józan eszüket. Miután az elvesztett ifjúságát visszakapni akaró Alfie egy szabadszellemű call girl, Charmaine miatt elhagyja feleségét, Helena egy sarlatán jós gyanús tanácsai szerint kezd élni. A boldogtalan házasságban élő Sally és Roy pedig elkezd a kapcsolatukból kifelé kacsintgatni.

 

Szept. 9-10., péntek-szombat 20 óra, szept. 12-13., hétfő-kedd 18 óra

Paul
  feliratos spanyol-francia-angol-amerikai sci-fi vígjáték
Rendező: Greg Mottola
Szereplők: Seth Rogen, Nick Frost, Simon Pegg, Kristen Wiig
Forgalmazó: UIP-Duna Film

PaulEgy Paul nevű földönkívüli az elmúlt 60 évben egy titkos katonai bázison múlatta az időt. Az űrutazó úgy dönt, hogy elhagyja a létesítményt, és felugrik az első arra tévedő járműre. Ez pedig egy bérelt lakóbusz, melyben két sci-fi rajongó földlakó, Graeme Willy és Clive Collins utazik éppen. Miközben üldözik őket a szövetségi ügynökök, no meg egy véletlenül elrabolt lány felbőszült apja, Graemme és Clive idétlen tervet ötlenek ki, miképp juttassák vissza Pault az anyahajójára.

 

Szept. 15-17. és 19-20., csütörtök-szombat és hétfő-kedd 18 óra

Micimackó
  magyarul beszélő amerikai animációs film
Rendező: Don Hall, Stephen J. Anderson
Magyar hangok: Mikó István (Micimackó), Náray Erika (Malacka), Szacsvay László (Nyuszi), Györgyi Anna (Kanga)

MicimackóA régi bájjal és szellemességgel fűszerezett teljesen új alkotásban újra találkozhatunk a bölcselkedő "csacsi, öreg medvével" és bará­ta­i­val, Tigrissel, Nyuszival, Malackával, Kangával, Zsebibabával és végül, de nem utolsó sorban Fülessel, aki megint elhagyta a farkát. Bagoly az egész társaságot egy felettébb vad kalandba keveri, melynek célja, hogy Róbert Gidát megmentsék egy képzeletbeli vádas­ko­dás­tól. Úgy tűnik, nagyon zűrös nap lesz ez egy medvének, aki csupán némi mézért indult útnak.

 

Szept. 15-17. és 19-20., csütörtök-szombat és hétfő-kedd 20 óra

Turné
  feliratos francia film
Rendező: Mathieu Amalric
Szereplők: Mathieu Amalric, Miranda Colclasure, Alexander Craven, Angela de Lorenzo
Forgalmazó: Szuez Film Kft.

TurnéA párizsi televíziós producerként sikeres Joa­chim mindent hátrahagyva Amerikába utazott, hogy a nulláról kezdje életét. Most visszatér egy "new-burlesque" show-val, és páratlan sztrip­tíz­tán­co­saival, akiknek egy csodálatos fran­ci­a­or­szági és párizsi turnét ígért. Fellépéseik, a lányok csábereje felkorbácsolja a kedélyeket, és nagy lelkesedést vált ki nézőik körében. Álmaik beteljesülése, a turné csúcspontjának tervezett párizsi fellépés azonban egy régi ismerős alattomos csele miatt füstbe megy...

 

Szept. 22-24., csütörtök-szombat 18 óra, szept. 26-27., hétfő-kedd 20 óra

Emberek és istenek
  feliratos francia filmdráma
Rendező: Xavier Beauvois
Szereplők: Lambert Wilson, Michael Lonsdale, Olivier Rabourdin, Philippe Laudenbach
Forgalmazó: Cirko Film

Emberek és istenekA film igaz történetet örökít meg: a kilencvenes évek derekán az Atlasz-hegységben, az algériai Tibhirine-ben él - jó kapcsolatot ápolva a helyi muszlimokkal - egy kis francia cisztercita közösség. A békés szerzetesi életet azonban fenekestül felforgatják az iszlám szélsőségesek, akik folyamatos nyomás alá helyezik a kolostor tagjait, egy nap pedig megtámadják a falut, és elhurcolnak hét szerzetest. A korábban egyetértésben élő szerzeteseket megosztja a vak testvéri szeretet, illetve a józan gondolkodás.

 

Szept. 22-24., csütörtök-szombat 20 óra, szept. 26-27., hétfő-kedd 18 óra

Harry Potter és a Halál ereklyéi 2.
  magyarul beszélő angol-amerikai fantasy
Rendező: David Yates
Szereplők: Daniel Radcliffe, Ralph Fiennes, Emma Watson, Rupert Grint
Forgalmazó: InterCom

Harry PotterNincs tovább: Harry, Ron és Hermione immár nem kerülheti el a végső összecsapást. Mindannyian tudják, hogy ez az utolsó felvonás. A három jó barát visszatér a Roxfortba, hogy felkutassa és elpusztítsa az utolsó horcruxot. Voldemort, aki egyre erősebb, uralma alá vonta a Mágiaügyi Minisztériumot és már Roxfort fölött is egyre nagyobb hatalma van, tudomást szerez a tervükről. A tét hatalmas, így nem is csoda, hogy mindent bevet a siker érdekében. Megkezdődik a Roxfort ostroma.

 
Jelmagyarázat:


Korábbi műsoraink:Aktuális moziműsor

Programok

Jól értem a gyerekemet?

2018. február 27. (kedd) 18:00

Művészetek Háza, színházterem

Belső alkímia meditáció

2018. március 5. (hétfő) 17:30

Művészetek Háza, Lila terem

További programok »

 

 

Barátság mozi

 

Kiállítások 2016

 

Kreatív panel barokk