Barátság mozi

Székesfehérvár, III. Béla király tér 1. • www.baratsagmozi.hu • Tel.: 22/313-175
Belépő: 900 Ft
Jegyelővétel: hétköznapokon 9-15 óra között, valamint a vetítések ideje alatt.


 

 

Tisztelt Nézőink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a mozi műsorát új honlapunkon érhetik el.

baratsagmozi.hu »

 

 Légkondicionált, 60 fős terem
5.1 Dolby Digital hangrendszer
1,25 m × 4,25 m-es vetítővászon

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk.

A Barátság mozi a Fejér Megyei Művelődési Központ, a Magyar Nemzeti Filmalap és az NKA anyagi támogatásával, valamint a hozzánk járó filmbarátok hűséges mozilátogatásával működik/het.

Amennyiben szeretne a mozi műsoráról e-mailben értesülni, küldjön levelet a mozi címére: baratsagmozi@fejermmk.hu. Az e-mail tárgya: moziműsor.

 


Vélemények a moziról

A Barátság mozi a város egyetlen hagyományos filmszínháza, és szeretnénk, ha az idejáró közönség elégedett lenne a mozival. A nézők elégedettségének, valamint szokásainak méréséhez kérdőívet használtunk, amit a mozi bejáratánál helyeztünk el, és tavaly szeptembertől idén januárig bárki kitölthette. Az öt hónap alatt összesen 138 fő néző töltötte ki a kérdőívet.

 
Kapcsolódó anyagok:


2011. január

 

Január 27-29., csütörtök-szombat, 18 óra, 31., hétfő, és február 1., kedd 20 óra

A lány, aki a tűzzel játszik
  színes, feliratos, svéd-dán-német krimi
Rendezte: Daniel Alfredson
Szereplők: Noomi Rapace, Michel Nyqvist, Lena Endre, Sofia Ledarp
Forgalmazó: Budapest Film

Tényfeltáró riport megjelentetésére készül a kérlelhetetlen szókimondásáról ismert folyóirat, a Millennium. Hogyan kerülnek Svédországba a prostitúcióra kényszerített fiatal külföldi lányok? Kik a futtatók? És kik veszik igénybe a nők szolgáltatásait? Érthető, ha egyesek mindent megtennének, hogy a nevük kimaradjon a cikkből. Lisbeth Salander is tudomást szerez a Millennium tervéről. Hajtóvadászat indul ellene, de ha valakit, őt nem könnyű elkapni, pedig nem csak a rendőrség keresi.

 

Január 27-29., csütörtök-szombat, 20 óra, 31., hétfő, és február 1., kedd 18 óra

Machete
  színes, feliratos amerikai akciófilm
Rendezte: Robert Rodrigue, Ethan Maniquis
Szereplők: Danny Trejo, Michelle Rodriguez, Jessica Alba, Robert De Niro
Forgalmazó: Budapest Film

Úgy nézett ki, mint bármelyik munkás az utcán, a tökéletes balek, aki elviszi a balhét. Csakhogy ő volt Machete, a legenda, gyilkos ösztönnel és páratlan képességekkel. Miután összetűzésbe került egy Torrez nevű hírhedt mexikói drog­báróval, Machete Texasba költözött, de a korrupt elit hálózata utolérte, és tőrbe csalta, és gyilkosság miatt körözni kezdik. Machete tisz­táz­ni akarja nevét, ám többen is az útjában állnak: Benz, a könyörtelen üzletember, az őrült Von és Sartana, a gyönyörű bevándorlási hivatalnok.

 

2011. február

 

Február 3-5., csütörtök-szombat 18 óra, és 7-8., hétfő-kedd 20 óra

Oda az igazság
  magyar-osztrák-lengyel történelmi dráma
Rendezte: Jancsó Miklós
Szereplők: Daniel Olbrychsky, Mucsi Zoltán, Mundruczó Kornél, Pindroch Csaba, Cserhalmi György
Forgalmazó: Mozinet

A történet a Mátyás-korszak második felére, a hatalmának csúcsára jutott király uralkodásának – Magyarország fénykorának – rövid másfél évtizedére összpontosít. A középpontban a király házassága, az utódlás gondjai, a reneszánsz udvar élete és belső viszonyai állnak, vagyis javarészt a magánélet történései, melyek azonban egy uralkodó esetében országos jelentőséggel és politikai súllyal bírnak. Szürreális film a királycsinálásról és a hatalomról.

 

Február 3-5., csütörtök-szombat 20 óra, és 7-8., hétfő-kedd 18 óra

A kilencedik légió
  feliratos angol akciófilm
Rendező: Neil Marshall
Szereplők: Michael Fassbender, Dominic West, Olga Kurylenko, Noel Clarke
Forgalmazó: Mokép

A Krisztus utáni második évszázad Britanni­ájában Quintus, a Római Birodalom határszéli erődítményén való barbár rajtaütés egyetlen túlélője csatlakozik Virilus legátus legendás kilencedik légiójához, mely északnak tart, hogy kiűzze a piktek rettegett hordáit. Amikor a légiót megtámadják, és Virilust elfogják, Quintus egy maroknyi katonával tovább küzd az ellenséges vonalak mögött az életben maradásért. Célja, hogy kiszabadítsa a legátust, és elkerülje a fogságot, a kínzást, a biztos halált.

 

Február 10-12., csütörtök-szombat 18 óra, és 14-15., hétfő-kedd 20 óra

Szerelmi bűnök
  feliratos francia krimi
Rendező: Alain Corneau
Szereplők: Ludivine Sagnier, Kristin Scott Thomas, Patrick Mille, Guillaume Marquet
Forgalmazó: Mokép

Isabelle Christine beosztottjaként dolgozik egy nemzetközi multi francia kirendeltségén. Bár a felszínen barátoknak és tökéletesen összeillő munkatársaknak tűnnek, a két nő igen kü­lön­böző. Christine manipulálja Isabelle-t és ellopja annak briliáns ötleteit, hogy a saját érdemeit kovácsolja vele.Visszaél a pozíciója nyújtott lehetőségekkel, egyre kegyetlenebbül viselkedik – amikor azonban egy alkalommal nyil­vá­nosan megalázza és kis híján össze­om­lásba taszítja Isabelle-t, az úgy dönt, bosszút áll.

 

Február 10-12., csütörtök-szombat 20 óra, és 14-15., hétfő-kedd 18 óra

Kiságyúk
  feliratos dán vígjáték
Rendező: Tomas Villum Jensen
Szereplők: Ulrich Thomsen, Nikolaj Lie Kaas, Mille Dinesen, Line Kruse, Kristian Halken
Forgalmazó: Grant Film Kft.

Az erőszakos kitörései miatt kezelés alatt álló és gyermekeitúl eltiltott Tonny egy engedékeny bíró jóvoltából kap még egy esélyt, hogy rendezhesse az életét: néhány órát a gyerekeivel tölthet. Tonny moziba szeretné vinni őket az új Harry Potter filmre, csakhogy azt időközben levették a műsorról és helyette egy borzalmasan rossz Claus Volter filmet vetítenek. Tony kiakad: először a jegypénztár ablakát töri be, majd elindul, hogy megkeresse a rendezőt és számon kérje rajta rosszul elsült délutánját.

 

Február 17-19., csütörtök-szombat 18 óra, és 21-22., hétfő-kedd 20 óra

Scott Pilgrim a világ ellen
  feliratos amerikai film
Rendező: Edgar Wright
Szereplők: Michael Cera, Alison Pill, Mark Webber, Johnny Simmons
Forgalmazó: UIP-Duna Film

Scott Pilgrim egy totál átlag garázsbandában, a Sex Bob-Ombban basszgitározik, 22 éves, és most ismerkedett meg álmai nőjével. Az új szerelem azonban furcsa koloncot hozott magával: alávaló expasik csapata irányítja a lány szerelemi életét, és bármit megtesznek, hogy kicsinálják az új udvarlót. Ahogy Scott közelebb kerül Ramonához, egyre gonoszabb figurákkal kell szembenéznie a lány múltjából – a hírhedt deszkástól a vega rocksztáron át a félelmetesen egyforma ikrekig.

 

Február 17-19., csütörtök-szombat 20 óra, és 21-22., hétfő-kedd 18 óra

New York, I Love You
  feliratos francia-amerikai romantikus film
Rendező: Fatih Akin, Yvan Attal és mások
Szereplők: Shia LaBeouf, Natalie Portman, Bradley Cooper, Orlando Bloom
Forgalmazó: Mokép

Egy nagyvárosban, amelyben milliók és milliók élnek, mindenkinek megvan a maga szerelmi története: az első szerelemtől kezdve a be nem teljesült szerelmeken át az örökké tartó szerelmekig. A Párizs, szeretlek mintájára készült film bemutatja, hogy a szerelem és a szenvedély nem ismer határokat; sem bőrszínt, sem kort, sem pedig nemi különbségeket. A sztárparádét felvonultató New York, I Love You tizenegy történetből áll, melyek mindegyike külön stáb munkája..

 
Jelmagyarázat:


Korábbi műsoraink:Aktuális moziműsor

Programok

Jól értem a gyerekemet?

2018. február 27. (kedd) 18:00

Művészetek Háza, színházterem

Belső alkímia meditáció

2018. március 5. (hétfő) 17:30

Művészetek Háza, Lila terem

További programok »

 

 

Barátság mozi

 

Kiállítások 2016

 

Kreatív panel barokk