PÁLYÁZATI HÍREK

Fejér Megye Amatőr Iparművésze 2011

2011. február 11., 14:07 | MMK |

FELHÍVÁS

"Fejér Megye Amatőr Iparművésze 2011"

 

Fejér Megye Önkormányzata a Fejér Megyei Művelődési Központ Művészetek Háza közreműködésével pályázatot hirdet "Fejér Megye Amatőr Iparművésze 2011" cím elnyerésére.

A pályázat célja: Fejér megyében élő és alkotó amatőr művészeink számára egy újabb bemutatkozási, minősítési lehetőség biztosítása a megyében. Hagyományteremtő szándékkal, Fejér Megye Önkormányzatának nevében a Közgyűlés elnöke, Vargha Tamás ezzel a díjjal kívánja elismerni a megye amatőr alkotóinak méltán kiváló munkáját.

Nevezhetnek: Fejér megyei lakhellyel rendelkező amatőr alkotók textil (patchwork, csipke, nemez stb.), kerámia, kovácsoltvas (csak teljes alkotásokat van módunkban elfogadni, részelemeket nem), bútor, játék stb. tárgykörökben.

A téma szabadon választott. Egy pályázó 2 alkotással nevezhet, sorozat legfeljebb 3 db-ból állhat. A pályázaton csak amatőr alkotók vehetnek részt!

A pályázat menete: Az alkotásokat a Fejér Megyei Művelődési Központ gyűjti és készíti elő zsűrizésre. Az intézmény által felkért 4 tagú zsűri dönti el a leadott tárgyak megyei minősítését és, hogy ki kapja a "Fejér Megye Amatőr Iparművésze 2011" címet, valamint, hogy mely tárgyakat javasolnak kiállításra és melyeket nem. Az eredményről senkit nem értesítünk, de honlapunkon közzétesszük az eredményeket. A kiállításra nem javasolt tárgyakat visszaadjuk, 2011. május 18-19-én, 9-18 óráig, a Fejér Megyei Művelődési Központban. Az ebben az időpontban vissza nem vett tárgyakat nem áll módunkban biztonságosan őrizni, ezek lekerülnek az alagsori raktárunkba.

A kiállítandó tárgyakból a Fejér Megyei Művelődési Központ rendez kiállítást a MEGYENAPON 2011. május 14-én Fehérvárcsurgón. Itt kerül sor a díj átadására is. A pontos időpontról az alkotók honlapunkon tájékozódhatnak majd. A kiállítás lebontása után, 2011. május 18-19-én, 9-18 óráig kérjük a tárgyak elszállítását a Fejér Megyei Művelődési Központból. Amennyiben ebben az időpontban nem viszik el a tárgyakat, úgy ezek is az alagsori raktárunkba kerülnek, ahol intézményünk nem tudja garantálni a biztonságos őrzést.

Nevezési díj: 2.000 Ft/ alkotás (sorozat 1 alkotásnak számít)

A befizetést átutalással, vagy személyesen készpénzben (az anyagok leadásával egy időben Kövics Erikánál) szíveskedjenek teljesíteni.

Bankszámlaszám: K&H Bank. 10400889-00026858-00000005

Leadási határidő: 2011. május 5. 18 óra

A teljes pályázati dokumentációt a pályaművekkel együtt kell leadni a megadott határidőig.

A hiányos és a határidőn túl érkező pályázatokat nem fogadjuk el.

A pályázati dokumentum tartalma:

  • a nevezési díj átutalásáról, vagy a készpénzes befizetésről szóló bizonylat,
  • a pontosan kitöltött nevezési lap (minden leadott anyaghoz külön-külön), mely letölthető a www.fejermmk.hu oldalról, a "Pályázati hírek" menüpontból,
  • a pályázó szakmai önéletrajza,
  • kiállításra kész (keretezett) alkotás(ok), a tárgyakon maradandóan feltüntetve az alkotó neve, kora, lakcíme és a műtárgy adatai (cím, méret, technika).

Az alkotások átvételének időpontja: 2011. május 4-5. szerda-csütörtök: 9-18 óráig

Fejér Megyei Művelődési Központ Művészetek Háza - Kövics Erika

Eredményhirdetés: 2011. május 14. Fehérvárcsurgó

A nevezett alkotásokból kiállítás nyílik az idei Megyenapon, Fehérvárcsurgón.

Bővebb információ: Fejér Megyei Művelődési Központ Művészetek Háza

8000 Székesfehérvár, III. Béla király tér 1. Kövics Erika (22) 313-175 erikakovics@fejermmk.hu

 
Kapcsolódó anyagok:

Programok

Dumaszínház

2018. január 30. (kedd) 18:00

Művészetek Háza, színházterem

Best of L’art Pour L’art

2018. február 1. (csütörtök) 19:00

Művészetek Háza, színházterem

Kultúrházak éjjel-nappal

2018. február 3. (szombat) 10:00

Művészetek Háza

További programok »

 

 

Barátság mozi

 

Kiállítások 2016

 

Kreatív panel barokk